Smart Activity lanseaza serviciile premium SMS

Smart Activity lanseaza serviciile premium SMS

Smart Activity a lansat pe 1 decembrie serviciile de continut premium exclusiv prin SMS

Smart Activity lanseaza pe 1 decembrie serviciile de continut premium, exclusiv prin SMS, pentru utilizatorii care isi doresc un altfel de continut. Acestea sunt destinate exclusiv utilizatorilor care acceseaza Revista TEO si au fost create pentru a face o diferenta dintre continutul standard si cel platit.

Momentan serviciul premium se axeaza in special pe HOROSCOP si va oferi informatii utile pentru pasionatii de astrologie. Prima tema pe care le-o propunem utilizatorilor nostri este anul 2016, astfel toti cei care isi doresc sa afle cum vor sta cu banii din anul ce urmeaza, pot trimite un SMS la 1432 cu textul zodiei pentru a primi raspunsul oferit de astrologii reivistei TEO.

Serviciul este oferit prin SMS la 1423 taxeaza utilizatorii cu 0.99 euro centi pe SMS.

Modalitatea de promovare a serviciului:

Serviciul de SMS este promovat prin intermediul Reivistei TEO si pe paginile de Facebook detinute de Smart Activity.

Textul promovarii

ANUL MAIMUTEI: AFLA CUM STAI CU BANII IN 2016

Trimite un SMS la 1432 cu denumirea zodiei tale. TEXTE ACCEPTATE – SMS la 1432: „Berbec”,”Taur”,”Gemeni”, „Rac”, „Leu”,”Fecioara”, „Balanta”, „Scorpion”, „Sagetator”, „Capricorn”,”Varsator”, „Pesti”. Trimite doar textul fara ghilimele. Tarif serviciu: 0.99 euro centi fara TVA.

Actualizat la 02.12.2015.

Din 2016 revista TEO le va oferi utilizatorilor sai posibilitatea ca in schimbul unui abonament lunar sa poata primi continutul revistei fara reclame.

Revista TEO

Lansata pe 26 noiembrie revista TEO Trandafir a devenit in scurt timp al doilea site de femei din Romania.

 

No Comments

Post A Comment