Un nou record de trafic pentru site-ul Huff.ro

Un nou record de trafic pentru site-ul Huff.ro

Huff.ro a stabilit in data de 12 iulie un nou record de trafic, peste 360.000 de vizitatori unici au accesat site-ul conform sati.ro.

Aflat la doar 5 luni de la lansare, Huff.ro a reusit pe 12 iulie sa depaseasca site-uri celebre in categoria generala din site-ul Brat.

huff-sati-12iulie

Un nou design si o orientare mai mare spre video

Axat pe zona de lifestyle, dar orientat si pe subiecte de tipul top news, site-ul huff.ro va continua sa le ofere vizitatorilor sai cele mai bune informatii actualizate in timp real.

Selectia subiectelor se face dupa nivelul lor de importanta, iar Huff.ro promite sa fie in timp cel mai bun.

Sute de mii de romani au urmariti live text-urile realizate cu ocazia EURO 2016, au aflat in timp real cine au fost cei care au castigat la alegerile locale si au urmarit actualizarile jurnalistilor nostri la orice eveniment de importanta majora.

In perioada urmatoare echipa de dezvoltare Smart Activity va incepe un proces de redesign al site-ului, pentru a reusi sa ofere utilizatorilor sai cea mai buna experienta, sa fie mai usor de citit si sa scoata in fata cele mai bune articole.

De curand utilizatorii Huff.ro au acces si la continut video, urmand ca in viitor numarul materialelor de acest tip sa creasca.

Tags:
, ,
No Comments

Post A Comment